Lisäpalvelut

Majoittumisen lisäksi Majatalo tarjoaa olosuhteet kodikkaalle kokoukselle tai paikan tavata ystäviä tai järjestää pienet juhlat.

Ainutlaatuisessa, inspiroivassa ympäristössä ja omassa rauhassa viihdytte varmasti. Majatalon saliin, joissa on nykyaikainen kokoustekniikka, mahtuu kokoustamaan 14 henkilöä.

Kokousten lisäksi Majatalossa onnistuu pienimuotoisten juhlatilaisuuksien järjestäminen. Takaamme uniikin kokemuksen, kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Tarjoilut sekä kokouksiin että juhliin hoituvat yhteistyökumppaneiden kanssa asiakkaan toiveet huomioiden. Myös ryhmien kuljetukset järjestyvät joustavasti.

Ota yhteyttä, soita tai tule käymään ja suunnitellaan tarpeitasi vastaava tilaisuus yhdessä!

Majatalon kuuden huoneen lisäksi kauttamme voi vuokrata myös kauniisti kalustettua, aivan Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevaa kaksiota. Asuntoa vuokrataan lähinnä pidempiaikaiseen, yli viikon mittaiseen käyttöön. Asunnossa on kolme vuodetta, yksi vuodesohva ja yksi lisävuode. Asunnossa on keittiö, kylpyhuone, parveke ja luonnollisesti kaikki arjen elämisessä tarvittava. Huoneiston vuokra sisältää aina siivouksen. Huoneiston varaaminen onnistuu sähköpostitse tai puhelimitse.

Kotisivu & Design by Intendit Web Agency