Juhlat, kokoukset, tarjoilut ja lisämajoitus 

Lisäpalvelut

  

Ainutlaatuisessa, inspiroivassa ympäristössä ja omassa rauhassa viihdytte varmasti. Majatalon saliin, joissa on nykyaikainen kokoustekniikka, mahtuu kokoustamaan 8 henkilöä.

Kokousten lisäksi Majatalossa onnistuu pienimuotoisten juhlatilaisuuksien järjestäminen. Takaamme uniikin kokemuksen, kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä.

Tarjoilut sekä kokouksiin että juhliin hoituvat kahvilastamme tai yhteistyökumppaneiden kanssa asiakkaan toiveet huomioiden. Myös ryhmien kuljetukset järjestyvät joustavasti.

 

Autopaikka

Meillä on joitain maksullisia pysäköintipaikkoja. Autopaikan voit varata ennakkoon tai maksaa saatavuuden mukaan paikan päällä saapuessasi. Merkitse henkilömäärän kohdalle automäärä. Autopaikan hinta 15€/yö, sähköautopaikka 20€/yö.) 

Lähialueella on useita aikarajoitteisia sekä maksullisia parkkipaikkoja (arkisin klo 8-18 ja lauantaisin 8-16, pysäköintitaksa 2,00 €/h.)

Majatalon kaksio - Churchill

Voit vuokrata myös kauniisti kalustettua, aivan Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevaa kaksiota.

Asuntoa vuokrataan lähinnä pidempiaikaiseen, yli viikon mittaiseen käyttöön. Asunnossa on kolme vuodetta ja  yksi vuodesohva.

 Asunnossa on keittiö, kylpyhuone, parveke ja luonnollisesti kaikki arjen elämisessä tarvittava. Huoneiston vuokraan lisätään siivousmaksu.

Matin ja Maijan Mökki

Vuokraamme myös laadukasta kesämökkiämme Tuuloksesta (35 min Hämeenlinnasta). Mökissä on kuusi makuupaikkaa ja kokonaisuuteen kuuluu mökin (keittiönurkka, kylpyhuone, polttava wc, takka, ilmalämpöpumppu, makuuparvi kahdelle) huvimaja, makuuaitta kahdelle, sauna ja palju, puucee. Mökissämme on laadukas varustus, pellavalakanat ja untuvapeitot, kuten majatalossakin.

Vuokraamme mökkiä eripituisia jaksoja.

Mökki on nyt vuokrattuna, kysy vapautumista.

 

Huoneiston ja mökin varaaminen onnistuu sähköpostitse tai puhelimitse.

Instagram

@matinjamaijanmajatalo