Juhlat, kokoukset, tarjoilut ja lisämajoitus 

Lisäpalvelut

Ainutlaatuisessa, inspiroivassa ympäristössä ja omassa rauhassa viihdytte varmasti. Majatalon saliin, joissa on nykyaikainen kokoustekniikka, mahtuu kokoustamaan 10 henkilöä.

Kokousten lisäksi Majatalossa onnistuu pienimuotoisten juhlatilaisuuksien järjestäminen. Takaamme uniikin kokemuksen, kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä.

Tarjoilut sekä kokouksiin että juhliin hoituvat yhteistyökumppaneiden kanssa asiakkaan toiveet huomioiden. Myös ryhmien kuljetukset järjestyvät joustavasti.

 

Autopaikka

Ennakkoon varatuista autopaikoista perimme 15 €. Ilmoitathan autopaikasta huonevarauksen yhteydessä.

Lähialueella on useita aikarajoitteisia sekä maksullisia parkkipaikkoja (maksullisuus arkisin klo 8-18 ja lauantaisin 8-16, pysäköintitaksa 2,00 €/h.)

Majatalon kaksio - Churchill

Majatalon kuuden huoneen lisäksi kauttamme voi vuokrata myös kauniisti kalustettua, aivan Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevaa kaksiota. Asuntoa vuokrataan lähinnä pidempiaikaiseen, yli viikon mittaiseen käyttöön. Asunnossa on kolme vuodetta, yksi vuodesohva ja yksi lisävuode. Asunnossa on keittiö, kylpyhuone, parveke ja luonnollisesti kaikki arjen elämisessä tarvittava. Huoneiston vuokra sisältää aina siivouksen.

Matin ja Maijan Mökki

Tarjoamme välitykseen myös laadukasta kesämökkiä Tuuloksesta (35 min Hämeenlinnasta). Mökissä on kuusi makuupaikkaa ja kokonaisuuteen kuuluu mökin (keittiönurkka, kylpyhuone, polttava wc, takka, ilmalämpöpumppu, makuuparvi kahdelle) huvimaja, makuuaitta kahdelle, sauna ja palju, puucee. Mökissämme on laadukas varustus, pellavalakanat ja untuvapeitot, kuten majatalossakin. Löydät mökin Lomarenkaasta. Kesäkuukausina vuokraamme vain kokonaisia viikkoja ma-su, sesongin ulkopuolella myös lyhempiä jaksoja alkaen 2pv.

 

Huoneiston ja mökin varaaminen onnistuu sähköpostitse tai puhelimitse.

Instagram

@matinjamaijanmajatalo